Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

A helyszínfórum weboldal üzemeltetői és stratégiai partnerei több éves rendezvényszervezési és marketingkommunikációs tapasztalattal rendelkeznek. Az elmúlt évek során több, mint 300 helyszínnel dolgoztunk együtt, ezért 100%-os rálátásunk van arra, hogy értékesíthetőség szempontjából minek kell megfelelni és mire van szüksége egy megrendelőnek. Ha kíváncsi véleményünkre, kikérné a tanácsunkat, vagy együttműködne velünk – keressen bizalommal.

Helyszínstratégiai tervezés

Egy swot analízis és egy személyes bejárást követően készséggel részt veszünk egy helyszín piaci bevezetésében, átpozícionálásában, a célcsoportszegmensnek megfelelő új szolgáltatási portfólió kialakításában. Mindez terjedhet az ötletektől a komplett megvalósításig.

Promóciós tervek, mini kampányok

Szeretne ráerősíteni a karácsonyi, vagy az őszi konferencia szezonra? Felkutatni azokat a cégeket, amelyek rendszeresen tartanak családi napokat? Kommunikálni, hogy felújítás történt? A klasszikus módszereken túl, számos egyedi ötlettel, speciális javaslattal állunk az Ön rendelkezésére.

Célcsoportanalízis

Vállalkozása még gyerekcipőben jár? Most lépett a piacra? Át szeretné pozícionálni szolgáltatásait? Nem tudja pontosan, hogy kik lennének nyitottak az ön szolgáltatásaira? Cégünk több év alatt, több száz megrendelőt ismert meg, így biztosan lesznek értékelhető ötleteink.

Bemutatkozó filmek készítése

Egy helyszín valódi hangulatát, az ott rejlő lehetőségeket egy jól megkomponált, alaposan szinopszisra épülő spot, kisfilm jelenti. Több olyan ötlettel rendelkezünk, amelyek a mai trendeknek megfelelően egy impulzív, dinamikus végterméket eredményeznek. Ha érdekli ajánlatunk, keressen meg bennünket!

PR kommunikáció

A rendezvényhelyszínek esetében komoly probléma, tudatos kommunikációs és marketing tevékenység nélkül a termékéletgörbe 2-3 év. A célzott, folyamatos kommunikáció, a tudatosan képzett pszeudo események fenntartják az érdeklődést. Ma már ennek nem a DM és a hírlevél a leghatékonyabb formája. Készséggel informáljuk kipróbált, vagy épp egyedi ötleten alapuló lehetőségeinkről.

Grafikai tervezés, nyomdai kivitelezés

Nem kell hosszan taglalni, hogy mennyire fontos az egyedi, jól kitalált grafika és a kiváló minőségű nyomdai szolgáltatás. Legyen az prezentációs könyv, weboldal, pop up ablak, banner, brossura, vendégköszöntő rendszer, egyedi reklámpraline, kérjen ajánlatot!

Vidéki helyszínek Budapesti képviselete

Fantasztikus paraméterekkel rendelkező helyszínek esnek viszonylag távol Budapesttől. Személyes képviseletükre az időközönként Budapestre járó képviselők mellett van több hatékony alternatíva is. Ha ebben az ügyben konzultálna velünk, keresse cégünket bizalommal.