Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Médiaajánlat

Médiaajánlat

Kedves Partnerünk!

Cégünk szervezeti struktúráját nem ismeri pontosan, ezért néhány szóban bemutatnám Önnek. A Helyszíntár Kft cégcsoportunkon belül egy önálló brandként üzemel, amelyet szakértő csapat irányít. Elsődleges célunk, hogy partnereinket maximális alapossággal kiszolgáljuk, ezért ahogyan a nyitóoldalunkon is láthatja egy minimalista, elsősorban tartalomra koncentráló weblapot alkottunk. Az adatbázisba kerülö több száz helyszín, egy egyszerű keresési rendszeren lesz elérhető.

Médiaajánlat

Regisztrációs szolgáltatásaink

Speciális alapszolgáltatásaink:

  1. Az újonnan regisztrált partnereink bemutatásra kerülnek a főoldalon az új rendezvényhelyszínek rovatba mindaddig amíg 10 újabb helyszín nem jelentkezik be az adatbázisunkba.
  2. Új szoláltatásunk a helyszínek értékelése a rendezvények szempontjából legfontosabb kritériumok alapján. ez egy százalékos eredményt képez, amelyhez személyes vélemény is fűzhető. Így partnerei ajánlásai révén hitelesebbé válhat a helyszínt keresők előtt. a TOP helyszíneink rovatban azt az első 10 partnerünket jelenítjük meg, amelynek százalékos értékelése a legmagasabb. 
  3. Amennyiben kihasználja a weboldal nyújtotta lehetőségeket nagy valószínűséggel többen kattintanak az Ön aloldalára, illetve közvetlenül weboldalára. Így lehetőség nyílik a főoldalon lévő legkeresettebb helyszíneink rovatba kerülni.
  4. Oldalunk egyik új alapszolgáltatása, hogy az aktualitásokhoz kapcsolódóan megjelentetheti akcióit rendszeres időközönként egy egyszerű sablon kitöltésével

Standard alapszolgáltatásaink:

  1. A regisztrációs díjban benne foglaltatik egy önálló aloldal fenntartása, amelyen ön a felhasználónév és a jelszó birtokában szabadon szerkeszthet.
  2. Megjelenés a keresési feltételeknek megfelelő találati listában
  3. A helyszínek adminisztrációs felületén korlátlan frissítési és módosítási lehetőség
  4. Térkép megjelenítés és útvonaltervező az adatlapon, amely elősegíti a pontos helymeghatározást
  5. Ajánlatkövetési rendszer, amelyből tájékozódhat, hogy kik kértek be ajánlatot az ön helyszínére
  6. Az adatlapon a helyszínre keresők kérhetnek ajánlatot tőlünk az Ön helyszínére, illetve felvehetik személyesen is a kapcsolatot.

Regisztrációs szolgáltatások díjtábla

 

Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken:
 

 

Szalai Eszter

+36 30 637 45 76
sz.eszter@helyszinforum.hu