Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

2018-06-19 Forrás: Karády Nóra

 Vadregényes romantika a Duna-parton: VakVarjú Csónakház

 

Új fióka a fészekben: 2018 júniusában megnyílik a VakVarjú család legújabb tagja, a VakVarjú CsónakHáz a pesterzsébeti Duna-parton.

Kilátásunk a Duna-partra
Csodás helyen, Budapest érintetlen Duna-partján kapott helyet a legfiatalabb családtag. A múlt században fénykorukat élő csónakházak visszanyerik régi bájukat és amellett, hogy a vízisport szerelmesei újra birtokba vehetik ezeket az épületeket, megnyílik délpest és az agglomeráció új étterme és rendezvényközpontja. A sorban harmadik csónakház épületét két részre osztották: a Duna felőli oldalon a VakVarjú legújabb tagja, míg a Vízisport utca felőli oldalon a rendezvényterem, a Dunai CsónakHáz kapott helyet. A két létesítmény egymástól függetlenül üzemel és várja a VakVarjú éttermek szerelmeseit és a rendezvények résztvevőit Pesterzsébeten. Az étterem közvetlenül a Duna parton elhelyezkedő teraszán élvezhetik a vendégek a nyári napsütést és a hamisítatlan VakVarjú hangulatot.

Egy hely, ahol a Vendég mindig otthon érezheti magát. Legyen szó üzleti ebédről, baráti találkozóról vagy a gyerekekkel elköltött vasárnapi ebédről.

A kellemes hangulathoz náluk hozzátartozik az élő zongorajáték esténként. Látványkonyhájukban lávakövön sütött különlegességek várják a vendégeket. Az étterem borkínálatában is az egyediségre törekedtek, elhozták a magyar borrégiók legjobbjait és szemezgettek a nemzetközi kínálat izgalmas tételeiből. „Konyhámban olyan ételek készülnek, amelyek örömet okoznak. Csapatommal minden nap arra törekszünk, hogy friss, szezonális alapanyagokból kiváló ételek kerülhessenek vendégeink tányérjára. A legkedvesebb számomra a magyar konyha és szívesen kísérletezem a klasszikus és a modern magyar ízek kombinációival.” – Sinka Tamás, a VakVarjú CsónakHáz konyhafőnöke. Otthonos hangulat, esténként élő zongorajáték, gyermeksarok, kellemes légkör és magyaros ízek egy csipetnyi élménnyel – ezt ígérik a VakVarjú család új éttermében, Pesterzsébeten.
 
A Csapat
„Csodálatos látni, hogy mennyi ember kötődik érzelmileg Pesterzsébethez. Hisszük, hogy vakvarjús filozófiánkkal, az otthonos, kedves és bohém miliővel, illetve a magyar gasztronómia kitűnő fogásaival a kerület és a környező települések kedvelt éttermévé válunk ebben a romantikus, Duna-parti környezetben. Büszkék vagyunk arra, hogy a VakVarjú éttermekben mindenkit törzsvendégként köszönthetünk, akkor is, ha évente egyszer vagy havonta kétszer érkezik hozzánk. Szeretnénk részesei lenni az alkalomnak: amikor egy család, baráti társaság, régi ismerősök az asztal köré gyűlnek, és jókat beszélgethetnek a szeretteikkel, elfelejthetik mindennapi gondjainkat és felüdíthetik a lelküket is.”

Semsei Rudolf, a VakVarjú éttermek tulajdonosa