Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Vadregényes romantika a Duna-parton

Vadregényes romantika a Duna-parton

2018-06-26 Forrás: Karády Nóra

Felejthetetlen üzleti rendezvény festői környezetben

Szakítson az üzleti rendezvények megszokott minimalista, letisztult stílusával! Válasszon olyan helyszínt, mely már önmagában is egy izgalmas csavart visz az esemény hangulatába, így a megérkezés pillanatától felkelti vendégei érdeklődését.
A Dunai CsónakHáz egy rusztikus, faszerkezetű épület, melynek a különleges burkolóelemek kölcsönöznek utánozhatatlan hangulatot. De mit ér egy csónakház vízpart nélkül? A Duna-parttal, a környező zöld növényzettel és a friss levegővel lesz teljes a “csónakházélmény”.
Rendezvénytermünket a legmodernebb technikával szereltük fel, így nem szükséges elszakadnunk a természettől a technika által nyújtott kényelem kihasználásához sem.
Mi kell még egy olyan rendezvényhez, melyet partnerei hetekkel később is elismerően emlegetnek?

Csonakhaz KICSI-4740-VSZ

A XX. kerületben, Pesterzsébeten 400 m2-en várja a konferenciák, meetingek, tréningek, partnertalálkozók és évzáró események szervezőit a Dunai CsónakHáz. A lélegzetelállító környezetet a professzionális hang-, fény- és vetítéstechnika teszi tökéletesen alkalmassá nívós üzleti rendezvények lebonyolítására.
A 240 m2-es terem 100-150 fős rendezvény lebonyolítására alkalmas.
Az épület könnyedén megközelíthető a vendégek számára, ráadásul a parkolás sem jelenthet problémát.