Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Top 5 helyszín Családi napra

Top 5 helyszín

 

Kincsem Rendezvénypark – kikapcsolódás és élmény! 

 
 Látogasson el Budapest egyedülálló atmoszférával rendelkező rendezvényhelyszínére! A közel 86 hektáros Kincsem Parkban lehetőség nyílik zártkörű rendezvények lebonyolítására kül-, és belterületen egyaránt. Legyen szó nappali- vagy esti programról, családi napról, vagy elegáns fogadásról.
 
 
Részletek... 
 
 
 
 
 
Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark - frissítő környezet!
 
 Még nem lelt rá családi napjuk tökéletes helyszínére? Válassza a Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkot, ahol alig 20 percre a belvárostól, mégis távol a város zajától mindent egy helyen talál, a Budai hegyek által körülölelt frissítő környezetben. 
 
 
Részletek...
 
 
 
 
 
Skanzen – Egy nem mindennapi környezet
 
 Érezze a friss levegő illatát, hallja a vízimalom kerekének hangját, a faluképbe rendezett házak között elhaladó szamár kordély zaját, kóstolja meg az íncsiklandó népi ételeket és élje át a régmúlt falusi életét. 
A Budapesttől karnyújtásnyira fekvő szentendrei Skanzen hatvan hektáron nem mindennapi helyszíne családi, baráti, céges rendezvényeknek. A múzeum árnyas ligetei, hangulatos csűrjei, parasztházai mellett korszerű technikával felszerelt modern konferencia és tárgyalótermek is rendelkezésre állnak a szervezett események lebonyolítására - kilátással egy különleges világra. 
 
 
Részletek...
 
 
 
 
MAGYAR VASÚTTÖRTÉNETI PARK - Európa legnagyobb vasúti élménymúzeuma
 
 A Vasúttörténeti Park Budapest egyik különleges, világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszíne, a gyermekes családok kedvelt szórakozóhelye. Itt igazi gőzmozdonyok sorakoznak, amelyek vezető fülkéjébe is fel lehet mászni, ki lehet őket próbálni. A rendezvény vendégei utazhatnak nagymozdonyon, amelyről "tiszteletbeli mozdonyvezetői" oklevelet is kapnak, fordító- korongozhatnak,  tehetnek egy kört a kerti vasúttal, sőt összemérhetik erejüket a kézihajtányok versenyében.
 
Részletek...
 
 
 
 
 
 
Waterworld - tergernyi élmény!     
 
 Nemcsak munkatársai, hanem a családtagjaik részére is szeretne rendezvényt szervezni? Nálunk erre is lehetőség nyílik! Ilyen esetben természetesen nagyon fontos figyelni arra, hogy a rendezvény valamennyi résztvevője jól érezze magát, és kellemes emlékekkel térjen haza. 
Szolgáltatásaink közül a gyerekek, a nagyobbak és a felnőttek is megtalálhatják a megfelelő programokat. A családoknak is élményt nyújtunk! 
 
 
Részletek...